Uspjesi

U dosadašnjem radu,  Ženski nogometni klub Split, bilježio je stalni napredak i redao konstantne uspjehe. Već u samom početku djelovanja klub je bio u vrhu 2. HNLŽ te se pokazala ambicija za veću razinu. Klub je 2011. godine iskoristio priliku i ušao u 1. HNLŽ, ali je to ipak, u tom trenutku, bio prevelik korak za naš klub pa se odmah vraća u ligu niže. Da bi, 2013. godine, Žnk Split opet ušao u prvu ligu te od tada postajao sve veća konkurencija za vrh ljestvice. 2014. godine ostvaren je ulazak u finale kupa, a 2015. godine uspio je nadmoćnom Osijeku oduzeti prve bodove u prvenstvu.
Ujedno je naš klub proglašen i najboljom ekipom grada Splita za 2015. godinu!

Posljednih godina naš klub je završavao uglavnom na drugom mjestu, a u sezoni 2017./2018. bio je najbliže osvajanju prvenstva. Nažalost poraz u posljednjem kolu protiv Osijeka ostavio nas je na drugom mjestu. Ipak, ova sezona pokazala se kao početak jedne nove ere te kraj Osiječke dominacije s obzirom da je u četvrtfinalu kupa ostvarena visoka pobjeda nad Osijekom. Cijelu sezonu zaokružio je pehar za osvajanje Kupa Hrvatske 2017./2018.! Kao značajan uspjeh i veliko priznanje treba se spomenuti da Žnk Split ustupa reprezentaciji Hrvatske 4 do 6 igračica.

Na futsal sceni pod dresom MNK Split Tommy

Naš klub je u suradnji sa MNK Split Tommy oformio žensku futsal ekipu kako bi mogli sudjelovati na novoosnovanom natjecanju - 1. HMNLŽ. Ekipa MNK Split Tommy predvođena igračicama našeg kluba, u prvom prvenstvu 2015./2016., osvojila je 1. mjesto. U sezoni 2016./2017. poraz u polufinalu odveo nas je u borbu za 3. mjesto, te je isto i osvojeno.
Treće po redu prvenstvo u futsalu za žene donijelo nam je još jedno finale, ali na kraju ipak ostajemo bez glavnog pehara te odnosimo 2. mjesto.