[SLOBODNA DALMACIJA] Osvajačice nogometnog kupa Hrvatske pozivaju sve djevojčice na Nogometni festival!

14. 06. 2018.

nove nade

ŽNK Split organizira Nogometni festival za djevojčice i poziva sve djevojčice da dođu na Park Mladeži u pratnji svojih roditelja i da sudjeluju na ovom događaju kako bi im pokazali ogledni nogometni trening kroz zanimljive igrice, proveli kroz razna mini natjecanja, nogometno educirali te im pružili odličnu zabavu. Sve koji dođu očekuje odlična atmosfera i stručno vodstvo uz koje će dijete najbolje usvojiti nogometne vještine te ostvariti svoje snove. Nogometni festival počinje 15. lipnja u 18 sati.
– Naš klub postupno razvija omladinsku školu te radi na poboljšanju uvjeta da bi se djevojčice razvijale na pravi način. Naša glavna želja je da sve djevojčice u klubu budu sretne i zadovoljne te da jednog dana postanu temelj naše seniorske ekipe. Uz pionirsku i kadetsku ekipu, cilj nam je uvesti i ekipu početnica kako bi djevojčice još od malih nogu usvajale određene nogometne vještine. Ženski nogometni klub Split najbolji je izbor za djevojčice koje bi htjele igrati nogomet. Vrata našeg kluba otvorena su svim djevojčicama te ih ovim putem pozivam da postanu dio nas i da zajedno ostvarimo velike uspjehe, kaže Teo Dude, marketinški menadžer u ŽNK Split i organizator festivala.

– Glavni cilj festivala je promocija ženskog nogometa u našem gradu i okolici. Želimo pružiti šansu djevojčicama koje vole nogomet da se okušaju u tome i da promoviramo našu školu nogometa kao najkvalitetniju u gradu. Naše stručno vodstvo može garantirati dobru zabavu i kvalitetan trening pa smatram da će djevojčice i njihovi roditelji biti zadovoljni ovim festivalom. Očekujemo velik odaziv i dobru atmosferu na treningu, rekao jeAntonio Župan, trener u ŽNK Split i voditelj programa treninga na festivalu.

Posted in Mi u medijima.