[DALMACIJA DANAS] U tijeku su prijave za “Nogometni festival za djevojčice” u splitskom Parku mladeži

14. 06. 2018.

Sudjelovanje na festivalu je besplatno, a prijave traju još kratko, zato požurite

U organizaciji Ženskog nogometnog kluba Split (ŽNK Split) 15.lipnja s početkom u 18 sati u Parku mladeži održava se Nogometni festival za djevojčice. Program festivala sadrži elemente trening vježbi, nogometnih igara, raznih natjecanja i zabavnih sadržaja, a cilj je zabava i animacija djevojčica kako bi im se pružilo pravo okruženje za razvoj. Djevojčice će pri dolasku na festival dobiti prigodne majice, a dočekat će ih i slastice. Nakon zabavnog programa bit će pripremljene pizze te će svaka djevojčica imati piće na raspolaganju. Sve djevojčice će dobiti zahvalnice za sudjelovanje, a one koje pokažu najbolje vještine na mini natjecanjima, primit će zanimljive nagrade.

– Naš klub postupno razvija omladinsku školu te radi na poboljšanju uvjeta kako bi se djevojčice razvijale na pravi način. Naša glavna želja je da sve djevojčice u klubu budu sretne i zadovoljne te da jednog dana postanu temelj naše seniorske ekipe. Uz pionirsku i kadetsku ekipu, cilj nam je uvesti i ekipu početnica kako bi djevojčice još od malih nogu usvajale određene nogometne vještine. Ženski nogometni klub Split najbolji je izbor za djevojčice koje bi htjele igrati nogomet. Vrata našeg kluba otvorena su svim djevojčicama te ih ovim putem pozivam da postanu dio nas i da zajedno ostvarimo velike uspjehe. – kazao je marketinški menadžer u ŽNK Split i organizator festivala Teo Dude.

– Glavni cilj festivala je promocija ženskog nogometa u našem gradu i okolici. Želimo pružiti šansu djevojčicama koje vole nogomet da se okušaju u tome i da promoviramo našu školu nogometa kao najkvalitetniju u gradu. Naše stručno vodstvo može garantirati dobru zabavu i kvalitetan trening pa smatram da će djevojčice i njihovi roditelji biti zadovoljni ovim festivalom. Očekujemo velik odaziv i dobru atmosferu na treningu! – kaže trener u ŽNK Split i voditelj programa treninga na festivalu Antonio Župan.

Sudjelovanje na festivalu je besplatno, a prijave se vrše putem Facebook stranice ŽNK Split. Više informacija možete saznati na kontakt brojevima: +385 95 199 7940 (Antonio) i +385 97 774 3298 (Teo)

– Pozivamo sve djevojčice da dođu na Park Mladeži u pratnji svojih roditelja i da sudjeluju na ovom događaju kako bi vam pokazali ogledni nogometni trening kroz zanimljive igrice, proveli vas kroz razna mini natjecanja, nogometno educirali te vam pružili odličnu zabavu. Roditelji nadamo se da ćete dovesti svoju djecu, djevojčice, koje vole nogomet te im tako pružiti priliku da ulični zid zamjene pravim nogometnim golom. Očekuje vas odlična atmosfera i stručno vodstvo uz koje će vaše dijete najbolje usvojiti nogometne vještine te ostvariti svoje snove. Djevojčice, postanite dio nas, dođite na naš nogometni festival i zaigrajte nogomet! Vidimo se 15. lipnja u 18 sati! – poručili su iz ŽNK Split.

Kroz cjelokupni program festivala, uz djevojčice će biti igračice ŽNKS koje će demonstrirati razne vježbe, a nakon festivala sve djevojčice će imati priliku postati članice Ženskog nogometnog kluba Split (uz potpis roditelja).

Inače, igračice ŽNK Split nedavno su osvojile Hrvatski Kup za Žene i donijele trofej u grad pod Marjanom nakon 5 godina suše. Posljednji nogometni trofej donio je Hajduk, također osvojivši Kup, 2013. godine. Finalna utakmica Kupa za žene odigrala se u Otočcu, a protivnik Splićankama bio je zagrebački Agram. Split je slavio minimalnom pobjedom 2:1, a golove za Split postigle su Dujmović i Valušek.

Posted in Mi u medijima.