[DALMACIJA NEWS] Nogometni festival na Parku mladeži protekao veoma uspješno

16. 06. 2018.

Sudjelovalo je preko 30 djevojčica

Na Parku mladeži jučer je održan festival nogometa koji je bio namijenjen djevojčicama koje vole nogomet. Sudjelovalo je preko 30 djevojčica, a uz trenera Antonija, tu su kao asistentice bile i igračice seniorske ekipe, a kasnije se pridružio i glavni trener. Sudjelovale su djevojčice od 6 godina pa sve do 16 godina, a dolazile su iz svih dijelova Splita.

Djevojčice su pri početku festivala dobile prigodne majice te su u njima izašle na teren ispraćene pljeskom roditelja s tribine. Roditelji su tijekom festivala bili dobra podrška te su uživali gledajući svoju djecu kako pokazuju nogometne vještine. Trening je bio jako dobro i zanimljivo osmišljen pa su djevojčice sve vježbe radile s osmijehom. Održana su i mini natjecanja na kojima su djevojčice dale sve od sebe da budu što bolje te su pokazale pravi natjecateljski duh.

Sve djevojčice koje su se pridružile na samom završetku festivala dobile su zahvalnice, a također su svima uručene veoma zanimljive nagrade. One djevojčice koje su pokazale najbolje vještine na natjecanjima, uz sve te nagrade, dobile su i medalje. Bit ovog festivala je da su sve djevojčice pobjednice i sve zaslužuju biti nagrađene.

Vodstvo kluba izrazito je zadovoljno festivalom te su sretni što su roditelji svih djevojčica odmah ostavili kontakte kako bi se njihova djeca priključila  klubu.

Ovaj festival je samo uvod u jednu lijepu priču koju naš klub stvara i ubrzo možete očekivati još mnogo ovakvih projekata. Cilj nam je promovirati ženski nogomet i privući što više djevojčica kako bi im pružili pravo okruženje za razvoj, poručuju iz kluba.

Posted in Mi u medijima.