[DALMACIJA NEWS] Nogometašice Splita uvjerljive protiv Pregrade, petica u mreži za veliko slavlje

14. 05. 2018.

Nogometašice Splita pobijedile su na domaćem terenu ekipu Pregrade. Stadion Park Mladeži tako je bio kulisa odlične predstave Splićanki koje su gošće ispratile s peticom u mreži…
Od početka su nogometašice Splita „označile svoje područje“ i stavili kako će se utakmica odvijati. Nisu odgovora za raspoložene domaćine imala momčad Pregrade pa je poklekla i tek zabila počasni pogodak koji je bio djelo Mihaele Brkić.

Precizne su u momčadi Splita bile Leonarda Balog dvaput Tea Pedić, Iva Bukač i Andrea Valušek pa je tako upisana i 15 pobjeda iz 16 kola ove sezone.

Splićanke su u posljednjem kolu gošće u velikom derbiju lige kod prvoplasiranog Osijeka koji nogometašicama Splita bježi tek tri boda, a susret se igra u nedjelju, 20. svibnja.

Pred nogometašicama Splita još je jedan ispit koji će se igrati ovog tjedna, a to je Kup susret s momčadi Katarina Zrinski. Sudeći po prijašnjim rezultatima lagan bi to posao trebao biti za Splićanka s obzirom na to da su u međusobnom susretu, koji se igrao prije nešto manje od mjesec dana čak sa sedam pogodaka bili bolje od ženske momčadi iz Čakovca dok je u prvom dijelu sezone Split nakrcao mrežu momčadi Katarina Zrinski s nevjerojatnih 11 pogodaka.

 

Posted in Mi u medijima.