[DALMACIJA NEWS] Nogometašice Splita na stadionu Park Mladeži dočekuju nogometašice Pregrade

13. 05. 2018.

Zanimljiv susret igrat će se ove nedjelje na stadionu Park Mladeži. Naime, Ženski nogometni klub Split ugostit će na svom terenu momčad Pregrade…

Nešto manje od šest mjeseci u ligaškom društvu nogometašice Splita nisu doživjele poraz – tek ih je, u cijeloj ligi, pobijedila momčad Osijeka rezultatom 2-0 u studenom prošle godine. Iako su Osječanke glavne konkurentice Splićankama, u Kupu su ipak bile zasluženo bolje i tako ponovile povijestan uspjeh od prije deset godine i s nadom vjeruju kako će naslov prvaka Kupa biti ponovno u gradu pod Marjanom.

Na glavnom travnjaku Parka Mladeži, stadiona Splita danas će od 16 sati ugostiti momčad Pregrade koja se nalazi u potpuno suprotnoj situaciji – dok su iz 16 susreta Splićanke uzele 45 bodova, čak triput manje na ljestvici imaju iz ekipe Pregrade (13 bodova) pa su Splićanke u ovom susretu veliki favoriti.

Za momčadi Splita velike su pobjede u šest prvenstvenih utakmica bez prestanka – uvjerljivo su bili bolji od momčadi Marjana, „srušili“ i momčad Agrama, čak s petnaest komada ispratili nogometašice Rijeke, a ništa manje uvjerljive i bolje nisu bile niti protiv momčadi Viktorije, Katarina Zrinski, Trnave i nogometašica Neretve.

Za istaknuti je kako su Splićanke u posljednjem kolu gošće u velikom derbiju lige kod prvoplasiranog Osijeka koji nogometašicama Splita bježi tek tri boda.

Susret 17. kola u kojem se sastaju nogometašice Osijeka i Pregrade na rasporedu je ove nedjelje, 13. svibnja od 16 sati na stadionu Park Mladeži.

Posted in Mi u medijima.